digitaal publiceren

"pdf" catalogi , brochures......


"pdf" catalogi, brochures, gebruiksaanwijzingen.... zijn een beetje zoals een gedrukte catalogus of brochure, magazine...... , alleen : ze zijn digitaal .                                                                                                                              

 ze kunnen "offline" op een tablet desktop, laptop,smartphone ,e-book reader of winkelscherm worden gelezen , en er zijn tal van interactieve opties en mogelijkheden.(artikelen bestellen / bestellingen , vragen en opmerkingen verzenden / digitaal ondertekenen ......)

  1. Bij het offline lezen van een "pdf " brochure of catalogus heb je uiteraard geen internet nodig en je kunt er produkten bekijken via afbeeldingen of (ingesloten) video of swf flash.
  2. Ook een bestelformulier invullen , opties aangeven en het bestelformulier ondertekenen zijn mogelijk ; alleen voor het verzenden van bvb. een bestelling heb je internet nodig.
  3. "pdf" catalogi , brochures ..... kunnen perfekt op een website worden geplaatst of in een webpagina worden ingesloten.

Voorbeeld van een pagina uit een digitale catalogus. In dit geval wordt de schoen voorgesteld via een video, de trui wordt via een klik op het scherm voorgesteld in 3 varianten.

Wat kunnen wij voor u doen????

Wij kunnen een bestaande pdf brochure , catalogus  gebruiksaanwijzing.....,  interactief maken met alle mogelijke opties.
Ook een nieuw te ontwerpen pdf brochure, catalogus, gebruiksaanwijzing,cursus ......, eventueel in combinatie met een online versie. kunnen we voor u verzorgen
Meer info ? contacteer ons en stel uw vragen , dit is steeds volledig vrijblijvend.

Prijzen