Interactieve opties in pdf formulieren & werkbonnen

Hieronder vindt u mogelijke velden(+knop) voor uw digitale formulieren/werkbonnen.

In uw digitaal formulier/digitale werkbon kan op diverse manieren extra javascript worden toegevoegd, veel van die opties maken het werken met digitale formulieren/werkbonnen makkelijker.

 Door deze interactieve opties  in uw digitale  werkbon/formulier kan u  veel tijd besparen en kunnen tal van fouten vermeden worden!

Interactieve velden & knoppen:

1) Tekstveld .....2)datumveld: tik op een dag in de kalender en die verschijnt in het datumveld 3) checkbox: meerdere keuzes aanvinken is mogelijk 4)keuzerondjes: hierbij is het de bedoeling één keuze te selecteren  5) vervolgkeuzelijst : tik een keuze aan(bvb opties bij een product)  6) knop: een knop in een formulier kan onder meer het commando voor: verzenden, afdrukken of resetten bevatten 7) afbeeldingsveld: In een afbeeldingsveld van een formulier kan een afbeelding vanop het toestel of rechtstreeks van de camera worden ingevoegd 8) handtekenveld of veld voor digitale i.d. of om direkt een handtekening te plaatsen)

Meer interactieve  opties:

1) De optie 'velden automatisch  invullen' in een werkbon of formulier doen u veel tijd besparen!

2)Wanneer u zeker wil zijn dat een veld correct wordt ingevuld, dan kan dit veld zo geprogrammeerd worden dat dit veld enkel het invullen volgens een bepaald patroon aanvaardt.

3) Hulp bij het invullen van een formulier


Om de video's in 'volledige scherm modus' te bekijken klik bij de video op de pijl rechts boven ,en in het nieuw verkregen scherm op 'volledig scherm'.  

4)Automatische opmaak faktuur

In deze video kan u zien hoe bij het invullen van de werkbon onmiddelijk de betreffende velden op de faktuur automatisch worden ingevuld


5)Automatische berekeningen

In deze video ziet u  automatische prijsberekening in een werkbon Met btw berekening op 6% en 21%. Dit kan voor zowel kostenberekening (met prijskortingen...) als berekening van bvb.gepresteerde uren.

6)Extra veld

Soms kan het nuttig zijn een werkbon te voorzien van een invulveld die niet door iedereen mag gezien worden. Daarom kan bij het verzenden gekozen worden om het betreffende veld afzonderlijk of niet samen met de werkbon te verzenden (voorlopig enkel bij gebruik werkbon op pc)Bij het resetten van de werkbon wordt de inhoud van het veld 'verslag' niet verwijderd