video advertenties


Video advertentie voor kledingzaak

Met een video advertentie op je/een  website kan je aan bezoekers -kort- via beelden artikelen toelichten of promoten, en zoals algemeen geweten zeggen beelden meer dan woorden. Een knop onder de video (hier niet aktief) naar bvb. uw webshop zorgt voor een grotere kans  op interactie naar uw webshop. De video maakt  de bezoeker nieuwgierig waardoor hij/zij op de link  naar de webshop klikt!                                                                                                                                       

Praktisch:

  • Wij verzorgen video advertenties voor uw website, winkelscherm en de kanalen : you -tube, instagram, facebook en behance
  • Bij de realisatie van uw video kan u zelf  foto's, videofragmenten of animatie aanleveren om te verwerken in de video . Een andere mogelijkheid is dat wij de gewenste illustraties en animaties verzorgen voor het verwerken in de video. *Een derde optie is het gebruik van stockbestanden.
  • Video's kunnen voorzien worden van audio (voice over, bvb uw commentaar, geluidseffecten of muziek) De muziek kan u zelf aanleveren of gebruik maken van stockmuziek .
  • Daarnaast  komen natuurlijk de door u gewenste teksten bij de verschillende beeldfragmenten, en wordt het geheel voorzien van tekst effecten, overgangen en grafische effecten.
  • Een video advertentie zoals de video op deze pagina (+/- 30 seconden) kunnen wij voor u realiseren vanaf 69,00€ +21% btw* (1ste ontwerp+ onbeperkt aantal aanpassingen!)

*Stock afbeeldingen,stock muziek en door ons gemaakte illustraties of animaties zijn niet in de hier vermelde prijs inbegrepen

Hebt u een vraag? gebruik hiervoor a.u.b. het onderstaande formulier